menu
Word Lid
Verkiezingsprogramma 2018

In 2000 haalde het Vlaams Belang met Tamara Lauvrijs in Buggenhout een eerste zetel binnen. Zij was toen voor onze partij dé pionier en haar werk zou ervoor zorgen dat zes jaar later ook Albert Van Nuffel en ikzelf onze eerste stappen in de gemeenteraad zouden kunnen zetten.

Achttien jaar later staan we waar we nu staan. De moed nooit laten zakken toen het wat minder ging en altijd met de blik vooruit. Niet belust op postjes of persoonlijke eer en glorie, maar in de vaste overtuiging dat onze partij in Buggenhout een rol van betekenis te spelen had en -nu meer dan ooit- heeft.

De mensen die het Vlaams Belang in al die jaren hebben vervoegd en de moed hebben gevonden om hun kandidatuur op onze lijst te stellen, zijn daar het beste bewijs van. Ik ben dan ook oprecht trots op onze kandidaten. Geloof me, ze zijn stuk voor stuk uw stem waard.

Het Vlaams Belang is immers de enige échte partij van het volk. Een partij met een palmares van 18 jaar constructieve oppositie. Een palmares dat zowel door vriend als vijand wordt erkend. Een partij die zelfs vanuit de oppositie heel wat zaken gerealiseerd kreeg. Stel u voor wat we zouden kunnen bereiken in de meerderheid!

Vandaar ook dat wij met die ervaring de expliciete ambitie uitspreken om Buggenhout mee te helpen besturen. En het is precies daarvoor dat wij op 14 oktober uw steun vragen. Wij zijn kandidaat goed bestuur!

Steven Creyelman
Lijsttrekker

Klik hier om ons programma te downloaden.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF