menu
Word Lid
Verkiezingsprogramma 2024: visie voor Buggenhout, Opstal, Opdorp en Briel
Een palmares van vierentwintig jaar constructieve politiek. Een palmares dat door vriend en vijand wordt erkend. Een enthousiaste ploeg die ook buiten verkiezingstijd tussen de mensen staat. Raadsleden die de vinger aan de pols hebben én houden en dus weten wat er leeft in onze landelijke gemeente. Een partij met visie. Een visie voor Buggenhout, Opstal, Opdorp en Briel. Dat is wat het Vlaams Belang u niet zonder enige trots kan voorleggen.

Verkiezingstijd. En dus is de Sint weer vroegtijdig in het land. Partijen en kandidaten beloven u de hemel op aarde. Ze ontdekken ook plotseling weer maar eens de wil van de kiezer, al dan niet gebaseerd op enquêtes die hooguit enkele tientallen respondenten hadden, dikwijls nog uit eigen rangen. Uw deelgemeente, uw straat en zelfs uw zorgen worden plotseling herontdekt en -kijk eens aan- in de volgende legislatuur opgelost. Weer maar eens ...

De vraag is of u die partijen en hun kandidaten nog gelooft. Laat u zich nog eens vangen door een hele resem mooie beloftes? Laat u zich nog eens strikken door een reeks grote woorden? Laat u de toekomst van onze mooie gemeente bepalen door partijen en mensen die al meermaals de kans kregen om te doen wat ze al sinds mensenheugenis beloven te doen? Neen, toch?!

Daarom is het tijd voor verandering. Échte verandering. Het is tijd voor visie. Een visie die onze gemeente en de mensen die hier wonen, werken en ondernemen een échte toekomst biedt. Want we kunnen ons als landelijke gemeente de stilstand niet langer veroorloven.

En dus heeft u op 13 oktober de keuze tussen loze beloftes en een realistisch programma met een duidelijke visie. U heeft de keuze tussen kandidaten met enkel oog voor de postjes en kandidaten die zich willen inzetten voor onze gemeente. U heeft op de dag van de verkiezingen de keuze tussen al die andere partijen en het Vlaams Belang.

Ik ben dan ook zo vrijpostig om niet enkel uw stem voor het Vlaams Belang te vragen, maar zelfs uw voorkeurstem voor die mensen die met de moed van hun overtuiging hun kandidatuur op onze lijst stelden. Ja, ik ben oprecht trots op onze kandidaten. Geloof me, ze zijn stuk voor stuk uw stem waard.

Wij spreken de expliciete ambitie uit om Buggenhout te besturen. En het is precies daarvoor dat wij op 13 oktober uw steun vragen.

Want samen maken we Buggenhout weer van ons!

Steven Creyelman
Lijsttrekker


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF