menu
Word Lid
Vandalisme Verlorenweg

Ondanks het feit dat enkele zichzelf ‘ouder’ noemende ‘jongeren’ zich blijkbaar publiekelijk maar dapper anoniem ergeren aan het feit dat het Vlaams Belang bepaalde problematieken in onze gemeente blijft aankaarten, laat het Vlaams Belang niet na om ook ditmaal te doen wat nodig is. De Verlorenweg, een charmant wegje met een rijke geschiedenis, is al een aanzienlijke tijd slachtoffer van vandalisme en dies meer.

Zo braken ‘hangjongeren’ (sic) nu al zo goed als de volledige afsluiting van een aanpalende woning af, werd er -zoals iedereen ongetwijfeld bekend is- niet zo heel lang geleden zelfs brand gesticht en was een tussenkomst van de brandweer nodig. Het is dan ook niet verwonderlijk dat verscheidene buurtbewoners het Vlaams Belang contacteerden om de problematiek onder de aandacht te brengen en een einde te zien komen aan de overlast. (Cfr. geluidsoverlast, afval, druggebruik, …)

Het Vlaams Belang vernam van het College van Burgemeester en Schepen dan ook graag het volgende:

  1. Welke -al dan niet- bestuurlijke maatregelen heeft u in het verleden al genomen om de aangehaalde problematiek te verhelpen?
  2. Zal u bijkomende maatregelen treffen om de overlast een halt toe te roepen? Indien zo, welke en op welke termijn?

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF