menu
Word Lid
Snelheids- en alcoholcontroles

Op 4 januari van dit jaar berichtten de media over het recordaantal snelheidsovertredingen. Er is sprake van een verdubbeling in amper vijf jaar.
Van het College van Burgemeester en Schepenen vernam het Vlaams Belang graag het volgende:

  1. Hoeveel snelheidscontroles werden er in de politiezone Buggenhout-Lebbeke uitgevoerd? Hoeveel daarvan in Buggenhout? Welke maanden/periodes zijn het meest gevoelig met betrekking tot deze problematiek?
  2. Hoeveel boetes voor snelheidsovertredingen werden in de politiezone Buggenhout-Lebbeke uitgeschreven? Hoeveel daarvan in Buggenhout?
  3. Hoeveel alcoholcontroles werden er in de politiezone Buggenhout-Lebbeke uitgevoerd? Hoeveel daarvan in Buggenhout?
  4. Hoeveel boetes met betrekking tot rijden onder invloed van alcohol werden in de politiezone Buggenhout-Lebbeke uitgeschreven? Hoeveel daarvan in Buggenhout?
  5. Hoeveel controles werden er in de politiezone Buggenhout-Lebbeke uitgevoerd met betrekking tot het gebruik van drugs achter het stuur? Hoeveel daarvan in Buggenhout?
  6. Hoeveel boetes met betrekking tot rijden onder invloed van drugs werden in de politiezone Buggenhout-Lebbeke uitgeschreven? Hoeveel daarvan in Buggenhout?
  7. Welke is -met betrekking tot de kwantitatieve vragen- de evolutie voor de jongste vijf jaar? Graag een overzicht van de totalen per jaar.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF