menu
Word Lid
Nancy Janssenswillen en Joeri De Backer op lijst Vlaams Belang

Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen pakt het Buggenhoutse Vlaams Belang uit met twee nagelnieuwe kandidaten. De 45-jarige Nancy Janssenswillen en 40-jarige Joeri De Backer vervoegden de partij enkele maanden geleden en zullen in oktober een prominente plaats op de lijst bekleden.

Het Vlaams Belang kondigt niet zonder enige trots de kandidatuur van Nancy Janssenswillen en Joeri De Backer voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aan. “Beiden staan symbool voor onze groei en de doorbraak van de partij in alle geledingen van de bevolking”, zegt gemeenteraadslid Steven Creyelman. “Bovendien kan de Buggenhoutse politiek hun beroepservaring zonder twijfel meer dan gebruiken.

De op de Briel wonende Nancy Janssenswillen bekleedt al meer dan twintig jaar een leidinggevende functie in een laboratorium bij een groot farmaceutisch bedrijf en is bijzonder begaan met de toekomst van onze gemeente en de jeugd in het bijzonder.

"Als moeder van drie kinderen besef ik dat veiligheid en welzijn van het allergrootste belang zijn voor de toekomst en de ontwikkeling van onze jeugd”, reageert Janssenswillen. “Ik sta dan ook klaar om me daar voor de volle honderd procent voor in te zetten en ben ervan overtuigd dat dat enkel kan met het Vlaams Belang.

Ook Joeri Backer, zaakvoerder van bedrijf in de metaalsector, is klaar om zijn politieke verantwoordelijkheid op te nemen. “Als zaakvoerder is het niet enkel van belang om je bedrijf draaiende te houden, maar ook om een luisterend oor te zijn voor je medewerkers zodat je weet wat er leeft”, zegt De Backer in een reactie. “In de politiek is dat eigenlijk niet anders. Je moet de handen uit de mouwen steken. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Vlaams Belang Buggenhout is bijzonder tevreden met de komst van Nancy Janssenswillen en Joeri De Backer. Het dat beiden de rangen de afgelopen maanden kwamen versterken, sterkt de partij in de overtuiging om in oktober verandering te kunnen bewerkstelligen.

“Wij hebben beiden het Vlaams Belang in onze gemeente bijzonder goed gevolgd en dus zijn wij tot de enige logische conclusie gekomen”, vervolgen Janssenswillen en De Backer. “Wie een ander beleid wil, een beleid voor de mensen zelf, kan enkel de keuze maken die wij maakten, want échte verandering is enkel mogelijk met het Vlaams Belang.”

Beide kandidaten zullen een prominente plaats bekleden op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Stef Buys
Afdelingsvoorzitter

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF