menu
Word Lid
Kiandro De Backer wordt verantwoordelijke sociale media

Op de jongste afdelingsvergadering van Vlaams Belang Buggenhout werd beslist om de zeventienjarige Kiandro De Backer aan te duiden als sociale-mediaverantwoordelijke. Hij krijgt de fakkel van gemeenteraadslid Steven Creyelman doorgespeeld.

Het bestuur van het Buggenhoutse Vlaams Belang duidde afgelopen week Kiandro De Backer aan als nieuwe verantwoordelijke voor de sociale media. Tot hiertoe viel de functie onder de vleugels van de persverantwoordelijke, maar het bestuur besliste om die verantwoordelijkheid nu af te splitsen in een afzonderlijke functie. De sociale media zijn immers te belangrijk geworden om zomaar als onderdeel van iets anders te fungeren.

“Het was trouwens ook tijd om de fakkel door te geven”, zegt gemeenteraadslid en persverantwoordelijke Steven Creyelman, “en dat kunnen we eigenlijk niet beter doen dan met Kiandro. Hij is niet enkel ons jongste bestuurslid, maar ook heel behendig met de sociale media.

De zeventienjarige De Backer is met zijn nieuwe functie trouwens bijzonder ambitieus. “Op Facebook zijn we al de grootste, maar ik wil van onze afdeling in Buggenhout ook de grootste partij op Instagram maken,” zegt hij in een eerste reactie. “En misschien krijg ik onze raadsleden wel zo gek om ook op TikTok van start te gaan.

Vlaams Belang Buggenhout is ervan overtuigd met Kiandro De Backer de juiste keuze te hebben gemaakt en schenkt de zeventienjarige dan ook het volle vertrouwen.

Stef Buys
Afdelingsvoorzitter

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF