menu
Word Lid
Dagprijs woonzorgcentrum en assistentiewoningen

Zowel de overheid, de ondernemingen als de burgers krijgen te maken met exuberant stijgende kosten voor energie. Met alle gevolgen van dien. De problematiek vertaalt zich echter niet enkel in stijgende kosten voor bijvoorbeeld verwarming en vervoer, maar ook in stijgende prijzen voor de meest primaire behoeften als voedsel en een dak boven het hoofd ten gevolge van een inflatie die nog nauwelijks bij te benen valt.

Op deze manier kregen de bewoners van ons woonzorgcentrum en onze assistentiewoningen dit jaar te maken met meerdere indexaties, waardoor hun kosten aanzienlijk de hoogte in gingen. Sommigen onder hen trokken expliciet aan de alarmbel, maar anderen beperkten zich tot het contacteren van het Vlaams Belang met de vraag om de problematiek van de dagprijs in de OCMW-raad aan te kaarten.

Zodoende vernam het Vlaams Belang van het College van Burgemeester en Schepenen graag hoe aan deze specifieke problematiek zal tegemoet gekomen worden en welke maatregelen ter zake zullen worden genomen.

Steven Creyelman
Gemeenteraadslid

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF