menu
Word Lid
ACTIE: koop in ons Buggenhout
Klik hier voor de folder 'Koop in ons Buggenhout'

Vlaams Belang Buggenhout lanceert van midden november tot 2 december een actie om onze lokale handelaars te steunen. Het enige wat u hoeft te doen, is deze affiche aan uw raam hangen om te tonen dat u onze Buggenhoutse handelaars steunt. En u hoeft dat niet zomaar te doen. Er zijn maar liefst drie winkelcheques van 50 euro te winnen en zelfs eentje van 100 euro.

Hoe neemt u deel?

Om kans te kunnen maken op een van de winkelcheques zijn er drie eenvoudige voorwaarden:

1. Hang onze affiche aan uw raam.

Alle Buggenhoutenaren krijgen de affiche midden november in de bus. Niks gekregen en uw wil toch deelnemen? Laat het ons weten en wij bezorgen een affiche.

2. Breng ons op de hoogte van uw deelname.

Dat kan door ons te contacteren via het telefoonnummer 0495 245 714 of door naar datzelfde nummer een sms-bericht te sturen met uw naam, adres en telefoonnummer. U kan zelfs een bericht sturen naar steven.creyelman@vlaamsbelang.org

3. Laat de affiche hangen tot en met 2 december 2023.

Indien u bij de winnaars hoort, brengen wij u vrijdag 1 december 2023 op de hoogte.

Denk verder: koop lokaal!

Buggenhout is een bruisende gemeente. En dat is onder meer te danken aan een enthousiaste bevolking en een bruisend verenigingsleven. Maar laat ons toch ook onze zelfstandigen en ondernemers niet vergeten. Zij investeren dagelijks in onze gemeente en zorgen er op die manier voor dat ons Buggenhout leefbaar is en dat in de toekomst ook blijft.

Hun functie is groter dan het louter toevoegen van economische waarde. Zelfstandigen en ondernemers zorgen immers niet alleen voor werk, maar ook voor die extra sociale dimensie. Vlaams Belang is daarom van mening dat ook onze Buggenhoutse zelfstandigen en ondernemers de nodige steun verdienen.

Handelskernversterkende en -ondersteunende maatregelen
zijn een must als we met Buggenhout een hoopvolle toekomst tegemoet willen varen. Ons Buggenhout moet dan ook als winkelvriendelijke gemeente worden gepromoot en mensen moeten worden aangezet om lokaal te winkelen. De kwaliteit en de dienstverlening die u in Buggenhout krijgt, krijgt u immers nergens anders.

Daarom … denk verder en koop lokaal!


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF